Σεισμοσ Σαντορινη : Σεισμός «ταρακούνησε» τη Σαντορίνη - CNN.gr / Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη.

Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα. Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956. Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη. Συνοδεύτηκε από τσουνάμι ύψους 25 μέτρων και προκάλεσε θύματα και . Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, .

Το χτύπημα του εγκέλαδου στη σαντορίνη άφησε . Î
Î"ύο σεισμοί άνω των 4 Ρίχτερ σε Ρόδο και Σαντορίνη from flashnews.gr
Η ζημιά ήταν σοβαρή, ιδιαίτερα στην σαντορίνη. Σαν σήμερα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 ένας φονικός σεισμός έπληξε κυρίως την σαντορίνη, ο οποίος άφησε με το πέρασμά του νεκρούς. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 17 χλμ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, . Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50, στη σαντορίνη. Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη. Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, .

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50, στη σαντορίνη.

53 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το σεισμό, ενώ τρεις . Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, . Συνοδεύτηκε από τσουνάμι ύψους 25 μέτρων και προκάλεσε θύματα και . Εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 κι έπληξε, κυρίως, τη σαντορίνη. Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη. Σαν σήμερα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 ένας φονικός σεισμός έπληξε κυρίως την σαντορίνη, ο οποίος άφησε με το πέρασμά του νεκρούς. Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, . Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Η ζημιά ήταν σοβαρή, ιδιαίτερα στην σαντορίνη. Σεισμός της τάξεως των 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη σαντορίνη. Σεισμός σημειώθηκε απόψε στην σαντορίνη. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών.

Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956. Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 17 χλμ. Σεισμός σημειώθηκε απόψε στην σαντορίνη. Συνοδεύτηκε από τσουνάμι ύψους 25 μέτρων και προκάλεσε θύματα και . Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα.

Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 17 χλμ. Î
Î"ύο σεισμοί άνω των 4 Ρίχτερ σε Ρόδο και Σαντορίνη from flashnews.gr
Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα. Το χτύπημα του εγκέλαδου στη σαντορίνη άφησε . Σεισμός σημειώθηκε απόψε στην σαντορίνη. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, . Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, . Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη. 53 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το σεισμό, ενώ τρεις . Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50, στη σαντορίνη.

Σαν σήμερα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 ένας φονικός σεισμός έπληξε κυρίως την σαντορίνη, ο οποίος άφησε με το πέρασμά του νεκρούς.

Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 17 χλμ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, . Σεισμός της τάξεως των 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη σαντορίνη. Η ζημιά ήταν σοβαρή, ιδιαίτερα στην σαντορίνη. Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. Εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 κι έπληξε, κυρίως, τη σαντορίνη. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50, στη σαντορίνη. Σεισμός στη σαντορίνη σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50. Σαν σήμερα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 ένας φονικός σεισμός έπληξε κυρίως την σαντορίνη, ο οποίος άφησε με το πέρασμά του νεκρούς. Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα. 53 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το σεισμό, ενώ τρεις . Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956.

Σεισμός στη σαντορίνη σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50. Συνοδεύτηκε από τσουνάμι ύψους 25 μέτρων και προκάλεσε θύματα και . Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, . Εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 κι έπληξε, κυρίως, τη σαντορίνη. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα.

Εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 κι έπληξε, κυρίως, τη σαντορίνη. Σεισμός στη Σαντορίνη (pics) - CNN.gr
Σεισμός στη Σαντορίνη (pics) - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956. Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, . Σεισμός στη σαντορίνη σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50. Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, . Η ζημιά ήταν σοβαρή, ιδιαίτερα στην σαντορίνη. Σαν σήμερα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 ένας φονικός σεισμός έπληξε κυρίως την σαντορίνη, ο οποίος άφησε με το πέρασμά του νεκρούς. Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 17 χλμ.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50, στη σαντορίνη.

Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη. Σεισμός σημειώθηκε απόψε στην σαντορίνη. Εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 κι έπληξε, κυρίως, τη σαντορίνη. Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, . Σεισμός στη σαντορίνη σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50. Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50, στη σαντορίνη. Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, . Σαν σήμερα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 ένας φονικός σεισμός έπληξε κυρίως την σαντορίνη, ο οποίος άφησε με το πέρασμά του νεκρούς. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. Η ζημιά ήταν σοβαρή, ιδιαίτερα στην σαντορίνη.

Σεισμοσ Σαντορινη : Σεισμός «ταρακούνησε» τη Σαντορίνη - CNN.gr / Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη.. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. Το χτύπημα του εγκέλαδου στη σαντορίνη άφησε . Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα. Εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 κι έπληξε, κυρίως, τη σαντορίνη. Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956.